termékdíj - Europrinting

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

 
 
 
 
 
 
 
A környezetvédelmi termékdíjról szóló 2011. évi LXXXV. törvény (Ktdt.)
valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló 2010. évi CXXII. törvény módosításáról szóló 2013. évi CC. 265. § (7). (Hatályos: 2015.01.01-től)

TERMÉKDÍJ NYILATKOZAT


Alulírott (név) ………..........................................................., a (cégnév) …..................................................................................

(cím:......................................................................................., adószám......................................) képviselője ezúton nyilatkozom,

hogy az Europrinting Kft-től (1201 Budapest, Vágóhíd utca 55.) megrendelt nyomdai szolgáltatás keretében

előállított (………......................…………árajánlat számú, vagy …………………megrendelésszámú) termékA megfelelőt kérem aláhúzni:


reklámhordozó papír:
a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló törvényben meghatározott gazdasági reklámot tartalmazó, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által meghatározott sajtótermékek közül az időszaki lap egyes számai, az egyéb nyomtatott anyagok közül a grafikát, rajzot vagy fotót tartalmazó kiadvány, a térkép, a nyomtatott képeslap, az üdvözlő- és más hasonló kártya - a névjegykártya kivételével -, a nyomtatott naptár, a nyomtatott üzleti reklámanyag, a katalógus, a prospektus, a reklámposzter és hasonlók, a röplap és az egyéb szöveges kiadvány - ideértve azt is, ha mindezek más kiadvány külön mellékletét képezik.

irodai papír:
információ hordozására alkalmas író, nyomtató vagy fénymásoló papír, amely további megmunkálás nélkül alkalmas írásra, nyomtatásra vagy fénymásolásra (Regiszter, jegyzetfüzet (notesz), írótömb, előjegyzési jegyzettömb, napló és hasonló termék, írómappa, iratrendező (cserélhető lapokkal vagy más), dosszié, iratborító, sokszorosított üzleti űrlap, karbon betétlapos tömb és más irodaszer papírból vagy kartonból; album, minták vagy gyűjtemények számára papírból vagy kartonból kivéve: a reklámhordozó papírnak minősülő termékeket).

csomagolószer:
reklámtartalmú öntapadó papírcimke, árcimke, reklámot tartalmazó műanyag címke, reklámfeliratot tartalmazó dobozcsomagolásra használt papírdoboz logóval, műanyag – a műanyag bevásárló-reklám táska kivételével.

Nem tartozik a reklámhordozó papír fogalmába:
a) a kiadványonként, annak teljes nyomtatott felületére vetítve legalább 50%-ában nem gazdasági reklám terjesztésére szolgáló kiadvány, időszaki lap,
b) a közhasznú szervezet, állami, önkormányzati szerv által, alapfeladata körében kiadott kiadvány, időszaki lap,
c) a könyv, tankönyv.
Kelt, ………………………………. 201
8. év .………………hó………. nap


…………………………………………………………………..
Megrendelő aláírása

P.H.


 
 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz